Pseudomamman

Sjukstuga
Feber är väl det vi har sysslat med sedan 22/5. Inte vilken feber som helst heller utan den över 40 grader utan någon som helst uppenbar orsak. Dygn sex tog jag med tvåan till Vårdcentralen, då var han bara subfebril (37,9) men hade precis kissat ner hela sig själv och ptja - febern bara steg (var över 40 igen till natten).

Egentligen hittades inga fel på tvåan men körtelfeber var vad läkaren gissade sig till. Idag mår han bra men är väldigt trött. Ettan och trean däremot hakade på 40-trenden här i veckan och imorgon är vi då inne på dag 13 med feber hos barna. Ettan är dessutom en såndär som spyr hehvilt vid feber, trean vägrar läkemedel och ska amma hela tiden. Jag ser framför mig hur min tenta på tisdag totalt skiter sig pga detta febrande, har de samma som sin bror är trean bara inne på dag två av minst sju...

(null)

I veckan går vi på sommarlov fram till 20/8 då skolan börjar igen (om jag minns rätt). Lite trist avslut då barnen inte kan vara med på sina avdelningars "fester" om febern sitter i men å andra sidan är tvåan inte intresserad av sin förskola (varit hemma sedan vi var i Mexico i princip) och ettan väl pepp på skolstart i höst. Trean har vi fortsatt ingen plan på för inskolning, och i efterhand ångrar jag att tvåan skolades in som treåring. Det är alldeles alldeles för litet. Vi vet dock också fortsatt väldigt lite om hur vår framtid ser ut med skola, jobb och föräldradagar. Vi vet att det brinner lite i knutarna om vi ska hinna få ut all innan barnen är för stora - lyxproblem deluxe men ändock problem.

Sommaren hägrar. Det ska bli skönt!

/My