Pseudomamman

The swedish children
Regn igår och idag över hotellet. Vi spenderade dock dagen igår i Tulum tittandes på Mayaruiner, eller di andre tittade - jag satt i skuggan med barn som höll på att dö av värmen  enligt barnen själva (det regnade alltså inte i Tulum). Det blev inga foton och jag hann se typ tre hus... Det är lite min lott att avstå typ allt roligt för att ta hand om le kids - inte mig helt emot men ändå en intressant reflektion.

Idag började också dagen med regn men precis efter att jag och tvåan ätit frukost efter en lång sovmorgon sprack det upp och vi valde stranden. Barnen har ju vägrat den so far men igår i Tulum tyckte de vågorna var fantastiskt roliga så vi satsade.

(null)

Bilden är tagen precis nedanför hotellområdet. Det är gudomligt vackert och läker min sårade själ! Efter några timmar kom dock åter regnet men barnen bangade inte för det. Vi vuxna fick placera oss under parasoll, alla blev lediga när regnet kom. Tror att varenda hotellgäst bangade. Vi skojade lite om att de svenska barnen badar ändå!

(null)
 
Själv upplever jag regnet som ett skönt avbrott i värmen. Jag tycker ju att det är skönt med värme såklart men det här kladdiga och klibbiga tar jag gladeligen emot en paus ifrån och det fick vi definitivt några timmar idag. Och det gick ju bra att vara turist på semester ändå. Jag är ju inte av sort intresserad av vagabondlivet, jag trivs enormt bra inom hotellområdet och vid poolen med barnen. En dag kanske jag vill resa runt men icke med en tvååring, en femåring och en sexåring. Säkert räknas som astråkig och mindre vetande av många men jag är verkligen inte en personlighet som bryr sig.

/My