Pseudomamman

Exorcism
Det är som att min snart tvååring blivit besatt av någon sorts demon. Barnet som egentligen aldrig trilskats och skrikit en massa gör plötsligt verkligen inget annat, och dessutom gnäller hon HELA dagarna.

Måste vara en skaplig tvåårskris damen genomgår. Plötsligt sover vi inget utan vi (jag) måste lyssna på hennes skrikande flera timmar varje natt. Nattningarna som förut gick på en kvart tar nu timmar medan hon klättrar runt, kastar kuddar, slåss, skriker, sparkar och vad fan hon nu sysslar med. Detta pågick innan amningsavslutet också så det är inte pga det, enda skillnaden är att hon nu inte har mina pattar i munnen samtidigt som hon gör allt nämnt ovan (orsak till min flipp).

På dagarna gnäller hon konstant, och ska konstant bäras (tydligt tecken på separationsångest och det dummaste man kan göra då är att vägra dem närheten). Hon matvägrar och skriker sig hellre till sömns i vagnen än äter och lägger sig lugnt i sängen tillsammans med mig så som innan denna demon tog över hennes själ. Hon lyssnar inte för fem öre på ett nej och ska gärna bestämma allt själv, också när och hur jag får andas - eller för all del gå på toaletten, duscha, röra på mig. Bra steg i utvecklingen visserligen, det här med att upptäcka sin egen vilja och att den går att använda, men dumma val av försök till kontroll - hur jag andas, eller bajsar, är fan inte hennes affärer...

05:55 började hon skrika denna morgon och har precis slutat, ba 35 minuter senare. Jag är tacksam över att hennes bröder sover igenom hennes idioti. Anledningen till skrikandet denna morgon var för att jag har täcke på mig, uppenbarligen ska trean bestämma huruvida jag ska frysa eller inte på natten också. Sedan hamnar hon i skrik- och panikläget och då är det bara att hålla i sig till det någon gång tar slut. Hon bör ju tappa rösten en dag tänker jag... Det är oundvikligt så som hon håller på.

Och jag. Jag är fan inte upplagd för sånthär beteende. Alls.

(null)
Blöja på nacken kan jag dock ta bara ungen är tyst och sover!

/My som vill ha tips på militära läger dit en kan skicka sin unge och återfå en normal variant.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress