Pseudomamman

Förfallet
Huset. Sedan 2012 har vi bott här. Då renoverades hela insidan på kåken. Idag behöver vi typ riva och bygga nytt...

Barn 1: Allt under kontroll. Det blev lite mer tvätt liksom och han körde sönder golvlisterna med sin gåvagn som han för övrigt körde runt som en kung!

Barn 2: Första väggmålningen. Den är dessutom kvar. En stor blåval på väggen när man går upp för vår trappa. Listerna blev än mer nedmalda av Bobbycars och gåvagnar. Han klättrade på bord och släpade stolar runt sig så golven repades. Tvättberget växte men var lätthanterligt. Nu växer det ju också pga deras kläder växer.

Barn 3: Frickin kaos! Fler barn, äldre barn och dessutom jobbar vi. Soffan är förstörd av fläckar, golven pga vatten eller kiss eller kräks överallt. Fler målningar på väggarna. Tvätt väller över. Vardagsrumsbordet är totalförstört pga fukt och fläckar. Tapeter river hon loss, förutom målar på dem. Det är kissfläckar som bränt fast i golven på badrummen (golvvärme) och i taket sitter ketchup, eller tomatsås. Oklart. Tavlor ramlar ner, möbler släpas runt... Jag orkar inte mer.

(null)

Det syns i alla fall att här bor barn som är mer hemma än borta och att föräldrarna gör annat än städar på lediga dagar. Vissa dagar fungerar det bra. Andra dagar vill jag skrika, stampa och kasta ut allt som stör mig. Så är jag uppfostrad att känna för stök. Min sambo är mer layed back. Jag försöker bli som honom för vad spelar det för roll? Vi bor här. Vi lever. Golven och lister går att byta, sen. Om man bryr sig sen.

/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress