Pseudomamman

Slut
Vi har en vecka kvar och sedan är det semester. Det börjar kännas lite faktiskt. Jag är helt färdig. Han är helt färdig. Vi la helgen på att städa eftersom tanken är att vi ska på en liten tur direkt semestern startar, det är skönt att ha städat då men det innebär ju att jag och barnen i sju dagar ska hålla det städat också. Jag har, bara idag, inte gjort annat än plockat efter dem... Och så vill de egentligen hitta på nåt annat än bara sitta hemma men jag hinner inte för de river ut snabbare än jag andas, och så orkar jag inte.... Jag bara orkar inte.
 
Jag är, utöver allt plockande och nedräkningen till semestern, också då helt psykiskt och fysiskt slut. Jag somnar sittande i soffan, jag har smärtor i magen och blöder (mens) trots att jag inte ska ha mens just nu (är inte gravid). Jag kan inte äta och jag kan inte sova fastän jag hela tiden somnar iväg. Måste stänga in barnen för att säkerställa att trean inte går ut i poolen och drunknar eller för all del försvinner när jag somnar, för det är inget snack om om utan det är så - jag somnar. Jag somnar även stående, nyss när vi åt mat. Igår somnade jag på kvällen, då gick tydligen trean naken till grannen. Ja, lite sånt. De gånger jag kollat upp detta, alltså för att se om jag har brister på nåt som gör mig så förlamande trött (för det har hänt förr), så har alla prover varit bra så jag orkar inte ens nu... Onödig energi.
 
Veckan ser ut som så att jag såklart är helt ensam med barnen (måndag till söndag), ska också jobba två dagar och ta hand om all packning inför en resa. Vi siktar på Lådbilslandet i Nykvarn en dag och jag vill bara överleva, vill kunna äta. Alltså jag är hungrig men orkar inte äta - så trött är jag.
 
Jag kan tycka att det är orättvist att jag ska vara så ojämn. I perioder är jag så pigg och levnadsglad att jag rensar garderober, träffar vänner och rantar runt. Andra perioder orkar jag knappt ta mig ur sängen och vill inte ens leva. Jag antar att det har med min PMDS att göra men pga p-pillrena som jag numera äter så har jag inte riktigt koll på vart jag egentligen är i rullarna rent hormonellt. Vi var dessutom ute i skärgården när jag skulle ha mens, enligt kartan, så jag "åt över" mensen och blöder nu då mitt i nästa karta alltså, vilket det står i FASS att man kan göra när man gör så. Jag är ju dessutom egentligen för fet för dessa tabletter så effekt är väl än mindre än vanligt därför. Nåväl. Jag vet inte. Jag vet bara att det som definierar en god moder inte är att hon somnar i soffan medan barnen ränner runt vind för våg utan minsta koll!
 
Jag och tvåan någon gång för längesedan (han är 4,5 år gammal idag).
 
/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress