Pseudomamman

Halta Lotta
Hon går igen. Hon reste på sig, såg lycklig ut och haltade fram. Hon haltar fortfarande men jag har slutat ge henne Alvedon och Ipren och hon kämpar på ändå. Med andra ord framsteg.

(null)

Hon är inte så pigg på att stödja på sitt högra ben dock och ibland ser stegen riktigt plågsamma ut men jag tummar för att det snart försvinner helt. Hon växer för fort för att vi ska tillåta detta vara långvarigt i och med att hon felbelastar kroppen pga antagen smärta. Det är ju viktigt att hon växer rätt. Hon är dock väldigt mycket rörligare nu, till hennes glädje. 

Tyvärr är hon fortsatt ledsen och nedstämd. Hon sover inte heller på natten utan gråter mest. Det är ju dock problematiskt att veta varför. Tänder, smärta, hungrig, drömmar, fas, utveckling? Ingen vet och ingen kommer någonsin att veta. Det enda jag vet är att jag håller på att gå under av sömnbristen. Som tur är kan jag ju sova med henne på dagarna när di store är på förskolan. Halleluja! 707kr/månad för dagsömn tre dagar per vecka är det utan tvekan värt. Är faktiskt billigare med förskola än att ha dom hemma, sjukt men sant.

Tumma för trean! Hon förtjänar sin rörelseförmåga!

/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress