Pseudomamman

Skåpet Gud glömde
(null)
 
Play-Doh-skåpet. Mina barn pysslar och sysslar en hel del och vi har därför en hel del saker att skapa med. Pyssel-lådor, papper, pennor, Play-Doh och massa massa annat skit. En del prylar har barnen uppe på sitt rum medan andra förvaras nere i våra allmänna utrymmen. Nåt som inte alltid är fantastiskt.
 
Eftersom jag lever i ett hem där mina barn har lika rätt till alla utrymmen som jag har så blir saker helt enkelt inte alltid som jag vill... Efter att ha vuxit upp i ett hem där det skulle vara städat överallt hela tiden har jag aktivt valt att ha rent men stökigt. Alltså så länge det är rent under alla prylar överallt så får det vara prylar överallt, här är undanplockat och städat 1-2 gånger per vecka. Där mellan rör sig mina barn i huset och ja, tömmer alla skåp och lådor. De är 5,4 och 1 år gamla. Vi pratar om att städa undan efter oss men har såklart inte nått dit än. Med andra ord töms detta Play-Doh-skåp och sedan är det tömt till nästa veckostädning. De leker med Play-Doh varje dag. Jag prioriterar sömn och går inte ner för att städa undan när alla barn somnat.
 
(null)
När barnen varit ute.
 
Ärligt behöver det där skåpet rensas ut. En del deg blir lämnad utanför sina små burkar och torkar då, såklart. Av någon orsak lyckas också mina barn göra små små små små fnasiga smulor av Play-Doh. Dessa sitter sedan på kläder, i soffan och på mina nya fantastiska mattor! Men så är det. Jag har barn och mina barn bor här... Och faktiskt har vi rätt roligt på dagarna ändå!
 
/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress