Pseudomamman

Gah!!

Jag är SÅ nojig angående denna stol nummer två. HUR ska man veta att barnet sitter korrekt? OCH... Jag vill ju byta. Hon är så extremt ledsen i babyskyddet, och snart ett år gammal.


Nåväl. 8100 gram och 69 centimeter verkar ju inte vara the shit som gör oss bytbara direkt. Det saknas närmare 10 centimeter (nej men typ) till axelbandet, och då 900 gram för viktgränsen på stolen... Jag vet att tvåan vägde typ 8300 gram när vi bytte till honom (fuskade lite) men han var både längre och två månader yngre än trean för det bytet. Hon är petit, och ändå så tjock och go'! Men som ni ser, långt ifrån godkänd för stol två. Eller hur (hoppas på expert där ute)?

Nåväl. Jag har lyssnat på vrålande barn i bil i åratal sammanlagt. Jag kan väl lyssna några månader till antar jag. Eller helt enkelt köpa oss en ny stol som hon faktiskt kan åka i trots sin korthet och lättvikt. Onödigt dock. Jag, vi, är inte direkt miljonärer... Och så konsumtion, och så är denna stol från 2014 så knappast gammal. Och så är det så frustrerande vara. Allt. VÄX unge!


/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress