Pseudomamman

Nyaste nytt i mitt kroppsliga förfall
Förutom att mina två täta graviditeter lämnat mig med fladdrande mage, bröst, skinkor och lår samt en mil mellan magmusklerna och ränder så är det nya en utsliten arm. Det är dock inte graviditeternas fel utan mina dagliga aktiviteters fel. Att slåss med tio respektive tretton kilo femtioelvamiljoner gånger om dagen måste väl ta ut sin rätt någonsans. Uppenbart min arm.

Det började för några månader sedan med att armbågen gjorde så ont att jag tappade tvåan. Jag kunde inte heller hänga tvätt, ta fram en tallrik eller ta på mig skor. Men... Mina barn behövde ju trots det hjälp. Den smärtan är nu så gott som borta, eller i alla fall den akuta smärtan. Ont gör det ju men jag lever med det. Nu är det fingrarna. Vissa nätter kan jag inte ens sova på grund av den pulserande smärtan i långfingret framför allt. Jag kan inte använda handen fullt ut till nåt, så fort tyngd eller "fel" rörelse utförs tappar jag allt. Och det mesta är fel rörelse.

Så jag gick till Vårdcentralen och betalade 200kr för att se mina barn bygga om en läkarmottagning och få veta att ja, det låter utslitet och nej - det räknas inte som en riktig skada för jag är ju bara hemma med barnen... Fick tabletter utskrivna, såna som man inte bör ta när man som jag har inflammerad magsäck och magsårsbakterien, men det är lugnt för magskyddande läkemedel skrevs också ut! Men. Kanske vila i Thailand hjälper? Jag hoppas det. Förslitningssmärtor verkar vara ganska jobbiga, än så länge.

/My