Pseudomamman

The evil one
Jag och la sambo borde aldrig ha avlat! Ettan är på ett sjuhelvetes humör. Han skriker, stampar, kallar oss dumma, kastar saker, retas, slåss, bråkar och är allmänt en psykopat. Alltså han SKITER i vem han gör illa på vägen, HAN ska fram - psykopat!

På min snart femårings preteen beteende har vi trean som är åt helvete för lik tvåan. Hon skriker mest hela dagarna pga får inte som hon vill. Hon ligger på golvet och sparkar och slår. Hon ska inte åka vagn, ska inte gå, ska inte bli buren, ska inte stå, ska inte sitta, ska inte ligga. Sitter hon i vår typ 9-sits-soffa och någon sätter sig i grannkommunen på sin soffa skriker hon (TJUTER) rakt ut för att jag antar att soffan, och alla soffor på planeten, är hennes..?

Trean slåss om leksaker, om badbaljan, om tandborstar och om rummen i huset. Hon ska ha ALLAS bestick vid matbordet, river och sliter och skriker. Hon spottar mat på golven och klättrar runt över bordet och blir kränktare än mannen som ska skälla ut mig efter noter (se tidigare inlägg) när hon blir tillsagd att sitta ner. Hon ska konstant ringa farmor på FaceTime och svarar farmor ska hon prompt lägga på, och detta pågår forevah! Säger jag nej = mistlur. Barnet skriker fortfarande så högt att det knastrar i mina öron.

Mellan ettan och trean existerar ju då tvåan. Barnet som ska göra allt men som inget kan. Barnet som säger en jävla massa men inte gör sig förstådd. Han som efter 628363826339 gången ombedd att ta på sina skor kravlar runt på golvet sur pga inte har några skor på sig när jag meddelar ATT DÅ BLIR DU FAN I MIG UTAN SKOR NÄR VI GÅR NUUUUUUUUUUU!!!

Jag behöver sova i all fall en natt för att orka med denna skit... FUCK faser!

/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress