Pseudomamman

Hallelihallelå
Besöks-siffrorna stiger. Jag tror att det kan ha att göra med att en nära anhörig som jag fräste av här tidigare i veckan nu, enligt uppgifter, bestämt sig för att allt jag sätter i print har med hen att göra och så ska fölk in här och kolla läget för att oja sig och goja sig över mig ihop sen. Ledsen att göra er besvikna - mitt liv kretsar icke kring hen och tro mig, inget av det jag skriver eller lägger ut på sociala medier har med hen att göra även om det kan kännas smickrande att så tro. Kul att ses dock men sociala medier kommer att bli vår undergång! Jesus Amalia.

Helgen som skulle varit tokspäckad med släkt och vänner blidde tom. Släkten kom inte och farmor blev sjuk så kalas ställdes in. På det behöver la sambo arbeta över och mer och ja - det är kidsen och jag. As usual. Lika bra det. Jag är så galet galet trött så behöver mer lugn och ro än stoj och stim ändå. Då kan jag pilla på med garderoben i lugn och ro (byta ut lite kläder) och slumra på soffan när det går (när trean sover). Glida runt i mjukisar och hänga med mina rätt så fantastiska kids, ta igen lite tid som missats med dom på förskola och jag på jobb. Mina barn trivs bra hemma och det enda krav jag har är att vi ska vara ute en sväng varje dag - nåt mina barn absolut inte tackar nej till, snarare ber dom om att få gå ut.

Imorgon ska jag lägga lite energi på att göra semesterplaner. Vi funderar starkt på att hänga hemma och besöka Kolmården igen. Bamses värld lockar mina barn och i år har vi äntligen lite mer pengar (om inget händer) så hyra stuga och/eller stanna längre än sist (ett dygn) finns i planerna! Vi bor i en vacker skärgårdskommun och barnens farmor och farfar äger en båt - finns liksom ingen orsak att lämna orten för semester egentligen. Och jag ska passa på att jobba en del. Höja min föräldrapenning till treans tvåårsdag när den räknas om och dra in lite cash till det altan- och balkong- samt gärna hallbygge vi har planerat! It will be fun!

/My, och kom nu ihåg att vårt planerade altan- och balkong- samt hallbygge inte har med min nära anhöriga att göra alls. Om det nu är därför du är här och läser!

Anonym

😂 känns som somligas egon är yttepyttelite för stora 🙈 kram!

Svar: Ja det är aningens obehagligt att bli bevakad och feltolkad så enormt 😳😅
My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress