Pseudomamman

Jävla hormoner
Så jag är i PMDS-fas och ta mig fan allt suger. Jag reser direkt från landet I don’t give a fuck till landet För tjock och ful för att leva och så vill jag verkligen inte ens kliva upp ur sängen samtidigt som jag vrålar på barnen, alltså jag verkligen hatar att ha dem runt mig varje gång. Dessutom är jag så galet opepp på att träna, men jag gjorde det ändå.

Vecka sex innebär 750 meter löpning och 100 meter gång sex varv. Det var så trögt och så jävla segt och jag intalar nu mig själv att jag aldrig någonsin kommer att kunna springa 5km, trots att jag egentligen då precis sprungit 4,4km och 750 meter var inte så jävla illa = jag skulle egentligen kunna göra det... Men i landet För tjock och ful för att leva är jag värdelös på allt. Jag är rätt tacksam över att inte bo där för jämnan numer, så som förr. Och allt värker, igen. Varenda led och sen smärtan efter löpningen då. Allt gör tusen gånger ondare, allt känns tusen gånger värre.

Det är oftast i PMDS-fas jag får för mig att det är viktigt att veta vad jag väger. Fast det är det aldrig egentligen, men jag får för mig det lite då och då dårå. Plötsligt har jag heller inga kläder jag kan ha och så får jag finnar och det är ju jättehemskt inbillar jag mig. Jag noterade också att mina bröst är jättefula och att jag har tusen fler celluliter idag än igårr (nej det har jag inte, de är exakt lika många). Alltså på riktigt. INGET är bra och ingen kan heller intala mig att det egentligen är bra, inte ens jag själv. Ingen Blondinbella-metod är effektiv. Och det är såhär jag då ska behöva ha det resten av mitt liv...

Jag hatar det. Och jag hatar också att springa. Jag hatar Internet och jag hatar att aldrig få vara ifred. Ja och så ska jag vara den som packar inför veckans semester också... Wiho så roligt (nej jag hatar det med).

Nu ska jag sova. Det är det enda rätta i landet För tjock och ful för att leva. En morgon är jag åter i landet I don’t give a fuck där jag hör hemma!

/Bajs
Linn

Du är iaf inte ensam... /en annan bajs

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress