Pseudomamman

Grå moln drar in

För det första är jag i lite stök och bök med Britax. Jag anser inte att en sittdel ska blekas efter mindre än tre månader och Britax anser att jag haft vagnen stående i solen i vad jag antar är dygnet runt pga blivit blekt på mindre än tre månader? För det andra ba skiter sig det mesta just nu och största oron är förskolan...


Ettan vill inte. Jag skrev om det lite tidigare. Idag blev "vill inte" till tårar... Alltså. Jag är ledsen men jag tänker inte och kan inte lämna ett gråtande barn med ett klämkäckt "ha så kul!" med ett fejkat leende och sen gå vilket man blir manad till att göra för att det ska vara "det bästa". Hade någon behandlat mig så hade jag fan aldrig pratat med den människan igen. Tänk dig själv. Du är ledsen och blir totalt ignorerad och samtidigt lätt hånad pga den du visar din sorg för bara skrattar och går. Jag gör inte så mot mina barn, jag måste inte det. MEN dom SKA gå på förskolan. Så nu behöver jag försöka luska i och lösa den här situationen... Det hade varit bra om en pedagog mötte upp, idag var det dock brandövning så det blev så jävla stökigt när pedagogen väl kom. För han har roligt väl där. Idag är det tisdag. Det innebär förskola 9-15, sen lek ute och så kör 16:30-17:00. Medan det är lek ute får jag träffa andra vuxna. Idag blir det inget sånt. Går man inte på förskola kan man inte vara ute och leka sen, punkt. Så att ha barnen hemma suger på mer än ett sätt.

Vidare har trean ju då feber och är vaken halva nätterna = JAG är vaken halva nätterna. Jag hade sett fram emot att sova idag, och att även trean får sova bort sin feber. Detta är kört när ettan och tvåan är hemma. Dom är inga experter på att vara tysta och även om jag skulle kunna slumra en stund (pga ettan är ett klokt barn) så går det ju såklart inte att slappna av så som om jag är ensam. Vidare behöver jag nu komma på lunch, och förmodligen också sära på dom när dom slåss x antal gånger pga har tråkigt bara hemma med sjuk lillasyster.

PÅ det kommer ett mail. Den gymnastik vi anmält tvåan till är inställd, eller det är inställt just den tiden vi kan. Syskon är inte välkomna vilket gör att vi blev låsta till att träna kvällar. Så nu kan inte tvåan träna alls och HAN ÄLSKADE DET. Jag började gråta... Jag köpte också en fleecejacka från Polarn o Pyret begagnad. Antar att jag är blåst på den pga inte kommit än (en vecka idag) och även om det handlade om 150kr gör det mig ledsen. Man gör inte så mot medmänniskor. Och tvåan är ledsen pga ettan fått sin men inte han, och nu då ska jag snart avslöja att han inte får träna mer.

Vad mer liksom?

/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress