Pseudomamman

Vitt vitt vitt. Eller bajs?

Åh du käre barnfria människa. Planerar du att renovera hemma? Planerar du också att skaffa barn en dag? Då vill jag tipsa om att inte göra som oss. Ha inte vitt!


Det är kanske inne, modernt och snyggt just nu det här vita. Hemmet ska se ut som en steril operationssal med helst lite detaljer i någon metall! Jättefint och sådär. Till barn börjar existera. Allt vi har som är vitt ser vitt ut på håll. Gör sig fantastiskt bra på bilder. Att komma nära däremot... Helt annan femma.

Är det inte brunt så är det svart så är det rött och så lite färgpennor. Bästa meningen jag sagt på några månader är "ja och så det du ser som är brunt på väggen där inne (toaletten) det är inte bajs utan choklad och ketchup". Ni kanske inte vet det men ketchup som suttit sedan kritaperioden blir brun i färgen! Jag ser hellre att folk vet det än funderar på om det var bajs eller inte.

Vi målade vår trappa vit och la svart/grå matta på stegen. INGET är vitt längre. Inget alls. Förutom trappstegen där bomull från bomullsförpackningen som tvåan roade sig med att riva ut sitter fast. Alla vita detaljer runt fönstrena är fulla av brungula handavtryck. Jag tror att det är nåt utifrån dom smetat ut där. Eller ketchup as usual. Eller choklad. 14 fönster. Säkert flera ton ketchup och choklad.

Allt renoverades ju för fem år sedan. Om 10 år till är trean 11 år (ska bli). DÅ kanske vi kan köra det vita och sterila, men då är det väl inne med den bruna skiten som redan satt här original från 70-talet igen. Well, well. Det är ett levande hem i alla fall och vi var då inte så korkade att vi valde vita möbler i alla fall!! HAHAHA på dig som har det!!!!

/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress