Pseudomamman

Trean är lös!

Förra helgen stod hon och gungade på alla fyra. Hon gjorde åtskilliga faceplants och grät sig igenom det mesta. Igår tog hon sig mycket tveksamt framåt, imorse aningens bättre men knappt. Nu under eftermiddagen lossnade det. Röven har lämnat marken - trean kryper!

 
Jag har under en tid redan förberett bröderna på att när trean kryper så är det kört med att få ha saker ifred och här under kvällen fick tvåan känna på första steget in i det helvete som nu kommer att komma, och trean fick känna på en knuff... Lär inte vara den enda av det slaget här framöver. Tvåan är... Impulsiv blir nog det bästa ordet att beskriva honom med, hehe. Han impulsiverar sig genom livet och lämnar liken efter sig so to speak.
 
Trean gör dock mer än kryper runt och plågar oss alla nu. Håller man henne i händerna går hon dit hon vill och hon reser sig gärna mot saker för att sen släppa taget. Idiotiskt. Nu då när hon äntligen slutat faceplanta pga ska krypa men inte kan så kör hon alltså faceplant pga ska stå utan stöd men inte kan, klart högre höjd om än hon knappt är 68cm "lång" ännu (BVC den 27/6 om jag minns rätt).
 
Jahaja. Så var bekvämligheten med att ha en bebis som kan sitta men inte röra på sig över. SOM jag njutit. Jag har redan fått påbörja "nej nej inte blomman" som jag då tappert mantrade dagligen i över två års tid när bröderna var små. Idag är det dock inte en Fredskalla för 1500kr som har enbart död framför sig, nämnda Fredskalla kämpar nu tappert med två blad kvar, utan en annan sorts blomma jag inte vet namnet på. Den får förövrigt gärna dö pga vill bara ha orkidéer i mitt hem men jag orkar inte städa bort blomjord hela tiden (redan gjort flera gånger idag) så säger nej därför, ja och så för att jag är en magiskt bra förälder!
 
Grattis till mig som nu har två gående barn och ett krypande!! Wiiihooooiii vad mycket motion jag kommer att få. Alltså ja. Jag skojar med glädjen här trots att vi hejat, klappat händerna, skrikit orimligt mycket i falsett och skrattat med vår dotter som extremt lycklig numera utvecklats mot självständighet! Bästa bebisen!
 
 
/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress