Pseudomamman

Jag har ett reklamationsärende

Det är nåt seriöst fel på mina stora barn just nu. Tyvärr har ju tiden för reklamation gått ut i och med att båda två passerat tre år men i detta fall kan jag tycka att det ändå faktiskt är ett produktionsfel.


Båda två vaknar nattetid numer. Inte bara det, dom vaknar i omgångar OCH väcker oss alla andra. Min sambo är så trött så trött, ibland väcks han ju tre gånger. Har ni hört på maken; TRE gånger! Ack ack med vänlig hälsning, hon som utöver dom stora barnens väckningar också väcks en sjutusenörtio gånger av bebisen. Trött my ass.

Men i alla fall. Vad som orsakar mina stora barns idioti är oklart. Ettan har KOPIÖSA mängder tjockt snor, alltså vi snackar i stil med var, som rinner ur ena näsborren. Klart nåt vi snart behöver söka vårdcentral för, så ska det inte vara. Det luktar dock inget så även om det verkligen liknar en infektion av märkligare sort är jag inte där i tron ännu. Tvåan... Ja tvåan har ingen orsak alls att plåga oss så, han gör det bara ändå.

Egentligen är det inga större problem att dom vaknar och kommer in till oss. Problemet är att ettan gnäller, piper, snorar och gråter huuuuur länge som helst - helt i onödan. Vilket väcker trean, som typ nyss somnat om. Tvåan gör likadant, fast högre. Ettan har i alla fall vett att försöka viska fram sitt pipande. Tvåan vrålar fram sitt vrålande... Det här har pågått nu i en sisådär hundra år (kanske två-tre veckor) och vi (jag) börjar bli skapligt less. Mest irriterad är jag på hur trött min sambo blir av detta. Herregud. Han orkar ju inget! Framför allt inte att ge mig en timme eller två ifred någon gång var sjunde månad eftersom han ju blir väckt HELA NÄTTERNA! Måste ju vara skitjobbigt det där. Tur att jag aldrig upplevt störd sömn...

/Jo jag är bitter och det är okej

Linn

Hög igenkänning. Som vanligt. Skickar lite styrka!

Svar: ❤️
My

Anonym

Det är INTE lätt att vara karl väl?
Herregud! Stackare som blir störda nån gång ibland...
Vi har oxå så vid tillfällen. Kanske de börjar drömma mer o mer verkligt eller nåt?
Sjukt irriterande är det (mest dock mannen som beklagar sig hela dagen, känner jag. Vill bara slå nåt hårt i huvudet på honom).

Svar: Slå från mig också 😂❤️
My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress