Pseudomamman

Håret
Sorry. Jag förstår verkligen inte hur jag ska göra bilden mindre.
 
Det är lite som en skräckfilm, eller det är väl det för den som är känslig för hårstrån. Hursomhelst. Den här mängden är bara från det jag borstat ut. Samma mängd återfinns i duschen där jag duschat samt i sängen där jag sovit. Jag har vid fler än ett tillfälle behövt "rädda" trean från att kvävas eller strypas av mängden hår i sängen...
 
Det här har skett varje gång mina barn blivit lite mer än halvåret. Håravfall deluxe. Varje gång tänker jag att nu är dagen kommen, alltså dagen jag blir flintskallig. Varje gång, hittills, har dock hår ändå stannat kvar på huvudet. Vi får se om detta är dagen då dagen är kommen på riktigt denna gång. Det känns ju i alla fall så, som vanligt.
 
Jag började plötsligt fundera på om detta är orsaken till att vattnet rinner undan lite för långsamt i duschen och min sambo sover i gästrummet med pojkarna? Är detta en dealbreaker? Är det nu relationen tar slut? Å andra sidan kanske relationen, om den varit så skör, borde tagit slut när jag pga feldoserade läkemedel inte på något sätt kunde kontrollera kroppsöppningar... Det om nåt är väl äckligare, om man ska döma, än en sisådär 6373738833 hårstrån per kvadratmillimeter? Eller?
 
/My
Anonym

Haha du är i gott sällskap! Har två finfina vikar som tillkommit i min panna på senaste tiden 😬

Svar: Haha! Tur vi alla åldras ihop ☺️
My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress