Pseudomamman

Ännu ett monster

Tvåan var HEMSK att natta som ammad. Han är rätt tuff än idag pga ligger aldrig stilla men jag slipper i alla fall syssla med hans klättrade samtidigt som han har mina bröst i munnen numer... Det finns en orsak till att det är rätt långa prylar nu, hehe.


Mitt mellanbarn kunde vara allt mellan huvudända och fotända på sängen under pågående nattning. Han stod på huvudet, gjorde kullerbyttor, ramlade ur sängen, vek sig dubbel, vek sig ut och in och allt därmellan - alltid med mina bröst i käften, eller ja ena hade han i munnen och andra slet, nöp och drog han i. Jag höll på riktigt på att förlora förståndet ett tag. Jag våndades tanken på att natta honom... Det var hemskt, på riktigt. Tortyr. Idag nattas han av sin far och sysslar mest med att vrida och vända och sparka och fara. Lägre nivå av hemsk men inte harmoniskt.

Med trean har jag anat samma mönster redan innan hon nu började vända på sig samt krypa... Hon sparkar, pillar och drar i allt möjligt. Jag fick tipset om att ge henne en snutte/annat att "leka med" under nattningen men det fungerar tyvärr inte. Hon är helt enkelt väldigt lik sin bror där och nu när hon på det kan krypa... Gud vare med mig. Det är som en trasig skiva som hakat upp sig. Hon är en kopia av tvåan!

Först ammar hon och somnar, ammar sedan gärna i en sisådär 20-40 minuter för att sedan släppa, vakna till och börja röja... Antalet gånger jag lagt henne ner är oräkneliga. Hon byter bröst en fyrtiohundranittiofem gånger, ena i munnen andra i handen gärna nypandes med naglarna runt bröstvårtan. Tur en knappt har känsel kvar. Sen kryps det och rullas det och sparkas... Efter en stund däckar hon dock ungefär typ såhär;

Ba halvvägs utanför sängen. Men vem bryr sig? Hon sover OCH hon andas för tillfället lugnt! Jag tänker att hon eventuellt nu fastnat sådär vilket är = lite lugnt och ro en stund för det ska ni ju veta att både hon och tvåan snurrar lite mycket i sömnen, alltså sovandes, som vid nattningen...


Nu kan en tänka sig att jag ska vara orolig över PSD eftersom hon har ett berömt och farligt magläge, och det var jag med ettan liten pga BVC skrämde på riktigt skiten ur mig (jag som inte sov alls pga har aldrig fått barn som går med på att sova på rygg). Jag är dock inte orolig. Kan ens barn snurra runt och självmant vänder sig fram mage till rygg och rygg till mage är det okej att barnet byter sovställning några gånger per natt, även på mage. Hon kommer om bara några timmar att snurra en 363736383 gånger till innan denna natt är över, och jag vaknar med sår på brösten. As usual.

Godnatt.

/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress