Pseudomamman

"Jag sliter snart av mig öronen!"
Det är sjukt mycket "MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA HALLÅ MAMMA HALLÅ MAMMA MAMMA HALLÅ HALLÅ HALLÅ MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MEN  MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MAMMA MAMMA HALLÅ MAMMA!!!???!" i vårt hem just nu. Det är två av tre barn som konstant låter likt ovan, om allt från att dom sett ett dammkorn på golvet till att trean försöker hoppa från taket. Och, om samma sak om och om igen. Tvåan kan flera gånger berätta exakt samma grej - med samma mamma-mantra innan varje gång.
 
Hur jag svarar? Ganska fint faktiskt. Till jag vrålar;
 
"OM EN PERSON TILL I DET HÄR HUSHÅLLET SÄGA MAMMA KOMMER JAG ATT SLITA AV MIG ÖRONEN, HOPPA PÅ DOM OCH BRÄNNA DOM FÖR ATT SEN GRÄVA NER DOM OCH BYGGA ETT INBROTTSSÄKERT HUS PÅ SOM JAG SEN SPRÄNGER MED EN ATOMBOMB!! LÅT MIG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!"
 
 
Jag har aldrig i mitt liv förr önksat att jag var döv, eller det har jag visst det men jag hade ingen aning om vad jag pratade om då. THIS is tortyr. Jag har tips till Trump angående Guantanamo och att tortera misstänkta (en del bara "misstänkta") terrorister på - stäng in dom med en 3,5- och en 4,5-åring. Fångarna kommer att göra allt för att få komma undan, precis allt. Det finns förmodlinget inget mer idiotsäkert tortyrredskap än detta. Jag är beredd att göra mycket för tystnad... En ynka sekunds tystnad.
 
/My
Anonym

Kan bara hålla med. Har exakt samma situation. Tortyr är ordet!

Svar: Haha! Ibland alltså.. Herregud!
My

Marie Jensen

Man längtar såå efter att de ska börja prata så man begriper vad de vill.. sen önskar man bara att de ska hålla tyst...

Svar: Har blivit lite väl mkt av såna önskningar. Sitter och planerar deras förskoletimmar nu framöver och OJ vad jag ser fram emot det, och inte på samma gång :)
My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress