Pseudomamman

Vart fan är mina bebisar!?
Okej, det här är bitterljuvt för quite frankly så hatar jag bebisar. Eller andras bebisar går väl an och den romantiska bilden av en egen liten bebis går också an men verkligheten.... Eh. Nej tack. Hade de kunnat födas som typ ett- till ett och ett halvtåringar hade jag varit på! Ja, om jag slapp förlossningen.
 
Men.... Vad är det som händer?
 
Ettan fick vinterskor förra vintern i storlek 25, han som då var nyss fyllda två år kunde inte direkt ha dem just då men vi har sparat dem sedan dess. Nu kan han ha dem, trodde jag. I början på säsongen gick det i alla fall riktigt bra. Han har en tid klagat på att hans fötter gör ont och han är ofta kall när vi kommer in igen. Så jag mätte hans fötter, med ett vanligt måttband så kanske inte så exakt men han stod plant på foten så det bör stämma någorlunda i alla fall; 15,5-16,5cm nåt nåt. Skorna han har i storlek 25 är 16cm, likaså hans fodrade stövlar. Så, med en tjock socka i kan jag förstå att hans skor klämmer. De jag köpte till honom nyligen (fodrade sneakers att ha när vi inte är i djupsnön och grottar runt) fulade jag mig i och köpte i storlek 26 för hans bror verkar ha större fötter och jag vill att han ska kunna ha dem nästa säsong, dessa är 17cm. Alltså borde dessa vara helt fantastiskt perfekta.
 
Tvåan kunde inte ha de vinterskor ettan hade förra året....... Hans fötter idag; 14,5-15,5cm. De skor i storlek 23 som jag alltid tar på honom är 15cm... Kan detta vara förklaringen till att han alltid vrålar utomhus? Det och hans konstant kalla händer? De skor vi har i storlek 24 är 16cm. Kanske dessa han då ska ha egentligen? Och då... Alla 25:or - är dessa bara att kasta bort? Tvåan lär ju då alltså inte kunna ha dessa nästa säsong.
 
Enligt Instagram bör detta vara rimligt, kastade ut frågan där. Men alltså, det känns i hjärtat. Då kanske man tror att anledningen till att det känns är för att jag då tvingat på mina barn för små skor men nej, det känns för att mina barn uppenbarligen växer lite snabbare än jag trodde......... Och det gör fan ont.
 
 
Jag bjuder på mina barns initialer.
 
/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress