På tal om palt...

...som vi säger i Norrland (eller bara i min familj?);


Susade in på Lady Dahmers blogg och möts direkt av detta. Exakt så ja, exakt så... Det är väl som fan att vi drillas till denna tro så till den grad att vi faktiskt på riktigt tror att vi inte duger!! Blir så förbannad att jag istället ska väcka mina barn och hela dagen intala mig själv att vi visst har roligt och att jag visst duger och att det här alltid är bättre än förskola!!

Först öppna förskolan och sen storhandling.

Och det är klart att hemma bara duger om den som är hemma orkar. Säger hon som fortfarande då och då fantiserar om inskolning.

/My
Astrid

Håller med! Speciellt när det är ettåringar folk oftast verkar prata om... Hade gärna haft Stora hemma till tvåårsåldern, men men sådant är inte livet. Och Lilla skolas in vid 16 månader.

Just "behöver" är ett så märkligt ord i sammanhanget. Min unge behöver inte fsk. Men hon har kul där och jag blir en bättre mor de timmar vi ses så det funkar för oss. Däremot blir det lite jobbigare sen när jag börjar jobba och visserligen tänkte vara hemma på fredagar men det blir långa dagar för dem på fsk de där 4 som blir. För det är en sak nu när Stora går 9-15 men liksom 07-16 för både är lite väl magstarkt känner jag.

Jaja, jag får väl se till att få löneförhöjning så jag kan gå ner än mer i tid ;)

Svar: Haha! Jag hade ju en magisk löneförhöjning av att ha varit hemma i tre år, tummar för en sådan för dig med ;) Nej alltså, det är just det uttrycket "hen behöver..." som jag uppmärksammar och vill diskutera/debattera. Inte förskolans vara eller icke vara, eller som vissa som fått för sig att jag anser förskolan vara skadlig eller farlig. Nej. Så är det icke.
My