Pseudomamman

Mr Boobman
Intresset börjar faktiskt sjunka men när vi varit ifrån varandra länge, som nu hela lördagen och hela söndagen, så är han direkt där.
 

"Mamma bötten. Ta av tröjan. Bötten där mamma. Jag tycker om bötten" och så jobbar han för att få fram dem. Väl framme stryker han handen över min hud, stoppar munnen och kinden mot huden, luktar på mig och så slappnar han av med världens största leende. Skrattet han får ur sig när jag tar av mig tröjan när vi ska sova... Världens bästa.
 
Jag har inget behov av att stoppa honom. Min sambo ser inga problem med det heller. Jag har skrivit om det förr - han får mysa med brösten så länge det känns okej och så länge han vill. Jag valde att amma och uppenbart trivs han där. Han är ju hud mot hud. Brösten för ett ammat barn står ju för en hel del trygghet och avslappning, jag vet flaskade barn som också gärna är vid brösten. Mina barn har inga kaniner eller annat de släpar runt på för trygghet och napparna är borttagna. Då är bötten bra att ha.
 
Just nu är det framför allt när vi varit ifrån varandra. Förut var det ju varenda natt han arbetade på dem. Jag skulle gissa att han innan detta året är slut helt tappar intresset för mina bröst. Jag kommer inte att jubla direkt, han är ju min bebis, men det ska absolut bli skönt att få äga sin egen kropp igen.
 
/My
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress