Pseudomamman

Dubbelkalas
13:00-15:00 körde vi barnkalas. Mina barns egentliga första barnkalas och ettan hade själv fått bjuda in barn. Från början handlade det om fyra barn; grannen, gudsyster med bror samt kompis i tvåans ålder men det kom två extra vilket var kul då gudsyrrans bror är lite äldre och fick en mer jämn lek-kompis.


Ballonger ute gick bra. Barnens gudmor skickade barnen dessa - fantastiska människa!

9 barn (gudsyrran med bror har liten bebisbror också) och föräldrar - FANTASTISKT roligt. Jag oroade mig först för att två timmar skulle vara för lite tid, man ska hinna äta, fika, leka och ha fiskdamm på den tiden liksom. Men det löste sig själv då ettan var på krigshumör strax innan 15:00 - han orkade inte mer helt enkelt. Grannens barn stannade kvar efter kalaset och trots lite gruff så lekte barnen bra ihop. Jag älskar hur det barnet förgyller vår vardag och trots ett ballongfritt kalas (tvåans fobi) och spräckta korvar (vår spis är så jävla snabb) så tycker vi att det blev sjukt lyckat! Att vi har så många runt oss som ville göra mina barns första kalas så fint är helt magiskt. Jag är säkert lite hög på socker men lyckan jag känner kan inte vara annat än genuin.


Coop Forum här hos oss bakade tårtorna åt oss trots att de normalt inte gör sådant. Mycket tacksamma. Mina barn älskar Bamse och tårtorna var mycket uppskattade.

Från 16:00 körde vi vuxenkalaset, med släkten. Vi vill ha imorgon fria tillsammans. Det är vår enda gemensamma lediga dag, som det ser ut just nu, under hela februari månad. Så just nu kan man kalla mig mätt utan att ljuga. Fy. Jag vill kräkas på tårtor, bakelser, kakor och godis! Usch!


Fika varv två.

Barnen fick enormt genomtänkta och roliga presenter. Dockor till tvåan, SOM han älskar. Han har burit runt på dessa sedan han öppnat paketen. Liksom den Polisbil han också fick, en docka i ena handen och en polisbil i andra.


Farmor har stickat klädseln.

De fick pussel, spel, delar till Play Dough, böcker, kläder, ritsaker, pärlor, pyssel, tågbana från Duplo and so on and so on. Kan inte minnas allt. Det är så roligt att se mina barn öppna paket för de verkligen tittar på och vill genast leka med det de fått, vi måste påminna dem om att fortsätta öppna resten av paketen med. Och det bästa är att inget av det barnen fick var nischat till kön - ENORMT genomtänkt och respektfullt gentemot oss och mina barn. Å ena sidan dök en docka upp och å andra sidan en bil. Ettan som älskar rosa fick rosa fina snickarbyxor att ha sina verktyg i och gjorde kalaset igenom i sin rosa tröja med hjärtan på.Tågbanan!

På torsdag när tvåan fyller två år väntar en docksäng i garderoben. Den köptes redan före jul i tanke som julklapp men den har fått vänta och vi ser verkligen fram emot att ta fram den så som tvåan nu skjutsat dockorna i vagn, matat, gett nappen och bytt blöja. Den ena dockan kan dricka och kissa så imorgon ska den få inviga pottan också. En hektisk dag absolut och liksom alltid när det gäller socialt umgänge ihop med barnen tycker jag inte riktigt att jag hunnit med så mycket socialt umgänge men ändå, trevligt. Upplyftande och en energiboost, om det nu inte är sockret.

Ni får ursäkta mig nu men barnen sover och jag har en hel tågbana att leka med!!!!

/My

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress